ruoka ja juoma

Onko nälkä? Jos ei, niin tämän lukemisen jälkeen on! Herkullinen ruoka on osa festarielämystä, joten katsotaan, mitä kaikkea herkullista Himos Winterfesteillä on tarjolla.

 

Festarialue:

Ensimmäisenä festarialueelta löydät Iron Pig burgerit, jotka saavat veden herahtamaan kielelle. Nämä premiun- burgerit ovat täynnä makua ja mehevyyttä, ja saavat vatsan täyteen laskettelupäivän jälkeen. Valikoimasta löytyy myöskin vegevaihtoehtoja, joten kaikki pääsevät nauttimaan heidän herkuistaan.

Toisena festareillamme on Crusty Pizza. Tämä pizzataikurien tiimi valmistaa vastaleivottuja premium- pizzoja joista löydät rapean pohjan ja tuoreet täytteet. Voimme taata, että jokainen pala saa suupielesi hymyilemään!

Seuraavana BRGR.In, jonka alppiteemaiset hampurilaiset ja Wiener schitzelit ovat saaneet paljon kiitosta asiakkailta. Heidän ruokaansa voit joutua jonottamaan, mutta se kannattaa, sillä jokainen puraisu on taivaallinen.

Himoksen oma Buffet- ravintola tarjoilee kotiruokaa buffetin muodossa. Tämä on oiva vaihtoehto, jos haluat päästä varmasti syömään vatsasi täyteen. Buffetista löydät varmasti jotain, ja heidän laatunsa on aina taattua.

Jos olet napostelun tarpeessa, niin käy kurkkaamassa Spiraalisipsin piste! Siellä sipsit valmistetaan suoraan tuoreesta perunasta.

Kuumaa juotavaa kaipaaville löytyy Coffee & Co, joka tarjoilee herkullisia kahveja ja vohveleita, joilla saat energiatasot takaisin laskettelupäivän jälkeen.

Freestyle Lounge:

Laskettelun lomassa parhaat eväät löydät Freestyle Loungesta! Tarjolla on alppiteemaista Bratwurst- pannua, perinteiset makkaraperunat, riistakeitto, tai kasvisvaihtoehtona falafelia. Makean nälkään löydät myös lettuja kermavaahdolla.

Afterskin juomapuoli on huomioitu alppiteemaisesti RPS Brewingin Suomen parhaaksi palkitulla vehnäoluella ja perinteisellä minttukaakaolla!

Tervetuloa nauttimaan Himos Winterfestin ruoka- ja juomatarjonnasta!