MIKÄ HIMOS WINTERFEST?

Ensi maaliskuussa Suomeen rantautuu ensimmäistä kertaa Alppi -tyylinen festarikonsepti, Himos Winterfest 2023.

Tämä ennennäkemätön konsepti yhdistää livemusiikin, afterski- ja mökkibileet, laskettelun sekä muut talviaktiviteetit. Olitpa etsimässä vuosisadan bileitä, festivaalirakkautta, uusia ystäviä tai suosikki artistisi live- showta, löydät ne varmasti Himos Winterfest 2023 tapahtumasta.

Vaikka ulkomailla talvifestivaaleja on nähty jo paljon, ja Suomen talvi on hyvin puhuttu, ei tällaista ole aiemmin täällä järjestetty. Idea Himos Winterfest 2023 tapahtumaan on lähtenyt halusta katkaista 9 kuukautta kestävä festivaaliton putki sekä halusta saattaa kaikki nuoret aikuiset yhteen myös talvella; tapahtuma onkin tarkoitettu niin opiskelijoille kuin opiskelijayhteisön ulkopuolisille. 

Tapahtuma järjestetään Himoksella, sillä se on täydellinen tällaiselle konseptille. Himos Park -alueelle mahtuu suurempikin festarikansa juhlimaan ja nauttimaan livemusiikista. Lisäksi alppi -tyylisille festareille ominaisesti Himokselta löytyy paljon erilaisia rinteitä lasketteluun sekä kattavat majoitus -mahdollisuudet täydellisen festarikokemuksen takaamiseksi.

Tapahtumassa tullaan näkemään yli 20 huippuesiintyjää neljällä eri lavalla, hauska festarihaaste, monia tuhansia nuoria aikuisia sekä alppi -tyylistä juoma- ja ruokatarjontaa. 

Yli 20 huippuesiintyjään lukeutuu sekä suomalaisia eturivin artisteja (mm. Sexmane, Abreu) ja nousevia tähtiä mm. Tupla W, Triple M  että ulkomaisia kestosuosikkeja kuten Tungevaag!