Himos Winterfest majoitus

Himos Winterfest 2023 ei ole mikä tahansa festari, sillä yhdistää perinteiset festarit lasketteluun sekä festarihaasteeseen.

Himokselta löytyy yhteensä 26 eri rinnettä, joten laskettavaa löytyy monen tasoiselle. Perinteisen laskettelun lisäksi festareiden aikaan Pohjoisrinteiltä löydät Freestyle Loungen, jossa DJ: on pitämässä fiilistä yllä. Tänne voitkin pysähtyä hetkeksi nauttimaan kevätauringosta sekä juoma- ja ruokatarjoiluista hyvän musiikin viihdyttämänä. Lisäksi Pohjoisrinteillä voit perjantaina osallistua Himos Winterfestin järjestämään aktiviteettiin, jossa pääset kisailemaan rinteessä.

Rinteet ovat festareiden aikaan auki 10.00-19.00, joten ennen ensimmäistä klo. 17.30 esiintyjää kerkeät hyvin laskemaan useamman tunnin. Rinneliput ja vuokrattavat välineet löydät edulliseen hintaan meidän omasta laskettelukaupasta https://biletti.fi/e/himos-winterfest-2023-laskettelukauppa

Mikäli laskettelu ei houkuttele, löytyy myös muuta tekemistä! Festarihaasteessa pääset tutustumaan muihin festarikävijöihin hauskalla ja uudella tavalla. Haastepassista löytyykin eri tasoisia tehtäviä, joita suorittamalla saa leimoja passiin. Easy tason tehtävissä riittää esimerkiksi pöydällä tanssiminen tai tuntemattoman mystoryyn pääseminen, mutta medium tasolla haastetta on jo enemmän, ja pisteitä kertyy mm. bodarin halaamisesta tai naapurimökissä saunomisesta. Hard- tason tehtävät vaativat jo enemmän panostusta, ja pisteitä saakin esimerkiksi laskemalla mustaa rinnettä uima- asussa tai heräämällä Mikkelistä. Palkintojakin on tietysti luvassa!