OHJEET

Palkinto:

4 kpl  2 päivän DELUXE-VIP lippuja 

Mökki tapahtuman ajaksi vuokralle

Helikopterikyyti festareille

Arvontaan voit osallistua Facebookissa, Instagramissa,  sekä TikTokissa.

Jokaisessa näistä kanavista on omat ohjeet osallistumiseen. 

Arvonta loppuu 09.03.2023

TikTok

Osallistujien tulee käyttää arvonnassa ilmoitettua tekstiä, kuvaa, sekä muutoinkin noudattaa arvontavideossa annettuja ohjeita täsmällisesti. Videoiden jotka voidaan hyväksyä mukaan on saatava vähintään 1000 näyttökertaa.

Instagram

Jos arvontakuva jaetaan yksityisellä profiililla tulee jaetusta tarinasta lähettää Himos Winterfestille kuvakaappaus. 

Facebook

Jaetuissa postauksissa tulee olla sisällytettynä alkuperäisen postauksen #talvenisoin

SÄÄNNÖT

Liput:
4 kappaletta DELUXE-VIP 2 PÄIVÄÄ -lippuja, jotka oikeuttavat seuraaviin etuuksiin:

  • Sisäänpääsy festiaalialueelle torstaina ja perjantaina
  • Poistumismahdollisuus alueelta päivän aikana
  • Oma VIP -sisäänkäynti, sekä ilmainen narikka
  • VIP-alueelle pääsy, sekä VIP- loungeen että päälavan vierustalle
  • Oma varattu pöytä seurueelle
  • VIP- juomapaketti
  • VIP- ruokailu.
  • VIP- rannekeja VIP- passi
  • Yhteistyökumppanin lahja

Lippujen nouto ja vaihto tulee tehdä tapahtuman järjestäjän kanssa sovitun aikataulun mukaisesti, järjestäjän ilmoittamassa paikassa. Lippuja ei saa myydä, välittää eteenpäin tai siirtää toiselle henkilölle.

Lisätietoa

Mökki tarkoittaa perus hintaista / tasoista mökkityyppistä majoitusta Himoksella.

Majoittujien mökin perushinta kustannetaan, mutta kaikesta ylimääräisestä majoittujat voivat sopia mökin omistajan/tarjoajan kanssa.

Helikopterikyyti:

Helikopterikyyti järjestetään välille Helsinki-Himos, ja osallistujien tulee itse saapua omakustanteisesti noutopaikalle. Helikopterikyytiin kuuluu kevyet käsimatkatavarat ja kyydissä voi olla muita matkustajia kuten esimerkiksi tapahtuman henkilökuntaa, kuljettaja, tai valokuvaaja.

Helikopterikyyti voidaan järjestää myös toisesta sijainnista mikäli arvonnan järjestäjä ja voittaja/voittajat sopivat. Mikäli helikopterikyytiä ei voida turvallisesti järjestää esimerkiksi tuulen, huonon näkyvyyden tai muun esteen takia tapahtumapäivänä, arvonnan voittajat pääsevät kuitenkin nauttimaan helikopterielämyksen Helsinki Citycopterin Helsinki Helicopter Tourilla tai muulla vastaavalla helikopterielämykseksi katsottavalla lennolla. Tuolloin päivä elämykselle päätetään yhdessä arvonnan voittajien kanssa.

Yleiset arvonnan ehdot

Arvonnan järjestäjällä on oikeus muutoksiin. Arvonnassa ilmoitetut luvut voivat sisältää muutoksia. Arvonnan voittajan tulee täyttää arvonnan osallistumiseksi esitetyt vaatimukset seuraamiseen, osallistumiseen, kutsumiseen, videon tekemiseen, tai jakamiseen liittyen. Jos arvonnan voittaja on laiminlyönyt arvonnan kriteerit, arvotaan tilalle uusi voittaja. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan, sekä henkilökohtaisesti, että Himos Winterfest 2023:n somekanavissa. Mikäli voittaja ei vastaa 7 päivän kuluessa ilmoituksesta, arvotaan uusi voittaja.

HIMOS WINTER FEST 2023